Alex van Trirum Methode

Afvallen met Alex van Trirum

Wat houdt Alex van Trirum’s methode om af te vallen precies in?

De methode die Alex van Trirum hanteert is vrij simpel.  Om te beginnen eet je 3 gezonde maaltijden per dag die goed vullen, maar minder calorieen bevatten.  De recepten van Alex van Trirum zijn speciaal geselecteerd om maximaal voldaan gevoel te krijgen zonder dat je te veel calorieen binnen krijgt.

Verder eet je 3 tussendoortjes per dag om ervoor te zorgen dat je de hele dag door een verzadigd gevoel houdt en jouw suikerspiegel geen grote schommelingen maakt.  In tegenstelling tot veel dieten waarbij allerlei soorten voedingsmiddelen worden verbannen, zijn er met Alex van Trirum’s methode eigenlijk weinig voedingsmiddelen die je niet mag eten,  behalve voedingsmiddelen met toegoevoegde suikers.

 

Het verhaal van  Alex van Trirum

Alex van Trirum leefde een tijd lang vrij ongezond geleefd en kampte met ernstige vormen van overgewicht. Hij begon zich steeds meer zorgen te maken over de lange termijn gevolgen van zijn ongezonde levensstijl en is toen stap voor stap steeds meer informatie gaan verzamelen. Hij heeft belangrijke beslissingen genomen en uiteindelijk de stappen genomen om iets te doen aan zijn ongezonde wijze van leven.

Uiteindelijk overwon Alex van Trirum zijn strijd tegen overgewicht en is zich steeds verder gaan verdiepen in gezonde voeding. Uiteindelijk heeft Alex van Trirum besloten om mensen te helpen de juiste gezonde keuzes te maken qua voeding en mee te helpen in de strijd tegen de kilo’s.